Massa granar

Innehåller annonslänkar

Jag har varit på keramiken idag och fixat med alla små pumpor och svampar och så en tokig gran och en tomte. Jag håller också på med min första kaffekopp, ja det gäller att inte ha så höga krav utan att få känna att man får leka.

Efter keramiken åkte jag till svärmor och svärfar på fika och Elin kom dit efter jobbet och det var så mysigt att sitta där i köket hos dem och prata. Elin kommer bo ganska nära sin farmor och farfar sedan och deras lägenhet är mer lik radhuskänsla sedan med en fin bakgård och egen uteplats och nära naturen. Det blir sköt för henne att ha nära jobbet.

Kommer ni ihåg den här granen jag gjorde. Jag ska tillverka lite olika sådana har jag tänkt och ställa som i en grupp. Jag längtar till advent och börja pynta. Längtar efter att köpa första hyacinten, pepparkakan, sjunga julsånger, komma hem till mammas julpyntade hus. Jag längtar efter julpyntat på jobbet, efter åka på julmarknad osv. Jag tycker om saker som jag gör med mina kära.

Jag är så glad för min vardag nu. Att ha mina intressen, mitt jobb, min familj och boka lite roliga saker. Livet är fint mot mig. Jag försöker att inte titta för mycket på vad alla andra gör, jämföra mig osv För jag kan inte ha eller klara av som andra. Att sänka kraven och bara ha det viktigaste och tid med mina kära betyder mest. Det mår jag bra av.

Ta hand om er fina bloggläsare. Nu ska vi äta lite plock här.

Kram Lotta

Önskar mig från handduk här, söta kottljus här , servetter här , bordstabletter här

Massa fint julpynt här, här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Massa granar”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *