Cykla så himla härligt

Innehåller annonslänkar

Jag somnade om en stund imorse men jag hade en ledig dag så det gick bra. Sedan var det dags med både hundpromenad och röja i köket. Vi gör aldrig det på kvällen för vi är så lata då men på morgonen när jag fått sova då går det undan med en podd i öronen.

Såg här såg jag ut innan jag åkte till frissan. Kände att jag ville få av en bit och få i mer färg.

Vi har lånat ut en av bilarna och Kalle skulle till jobbet så jag tog cykeln till Kisa. Jag har en elcykel som jag använt alldeles för lite så det kändes kul att ta fram den. Det var så skönt att cykla. Det måste jag försöka göra mer, gud vad härligt att susa ner för backarna och känna livet i sig och vinden i ansiktet. Kände mig levande och glad. Fick så många barndomsminnen för när vi var unga cykla vi jämt till varandra.

Så här blev håret efter klippning och mörkare bottenfärg. Skönt att bli av med lite slitet och lite mer frisyr. Jag fixade också naglarna med lite vinröd/ rött nagellack och gjorde även fotvård med lack på tårna. Så nu är man fin från topp till tå. Nästa gång ska jag unna mig en massage, det är något jag skulle behöva.

Ikväll har jag bäddat rent i gästrummet för i helgen kommer Elin ( dottern) och Lilla My ( hennes katt). Jag ska ju på fest med jobbet så jag ska börja packa och det får bli dessa klänningar tror jag. Elin får umgås med sin pappa.

Den svarta på kvällen med spetsärmar och glimmiga örhängen och så den röd/svarta dagen efter till frukosten och sedan ska jag ju ha något att åka i också. Annars blir det svarta sidenkjolen på kvällen och en glimmig topp. Ja vi får se. Inte så skitnoga faktiskt. Jag brukar tänka att om 10 år är det inge som minst det ändå :=)

Nej nu ska jag ta och lata mig lite och jag har också fått hem en bok från biblioteket som jag ska börja läsa. Jag får ställa upp mig på väntelista på lite böcker på biblioteket för många var slut idag.

Imorgon är det keramik, då ska mina pumpor få färg. 🍂

Kram Lotta

Höstnytt svart blus här , grön klänning här , så fin tröja här tipsar om den igen

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *