Vinn en Denya från Tuxer

REKLAM TUXER

Tycker du också att det börjar bli kallt på morgonen och funderat på en varmare jacka? Då kan jag verkligen rekommendera Deyna från Tuxer som är såååå skön och gosig och rymlig i modellen.

Jag älskar att starta min morgon utomhus och nu har det börjat bli kallare på hundpromenaden och då passar Denya perfekt till tex hundpromenaden eller som idag åka till jobbet jacka. Den här jackan är verkligen snygg både till stan med ett par skinnstövlar eller par gummistövlar här ute på landet.

Den har en knäppning nedtill som man kan knäppa upp om man vill få den ännu rymligare och så är den en snygg detalj.

Luvan är ju också perfekt för kalla eller blåsiga dagar och du kan lätt ha en mössa under utan att det känns trångt.

Koden är Lotta25 och ger 25% på allt. Går ej att kombinera med andra rabattkoder.

Jackan finns HÄR

Jag har en storlek medium på bilden och den är rymlig så jag hade nog kanske tom kunnat haft en small men gillar att kunna ha en tjockare tröja under.

Denya finns i svart, olive, red och chlcory coffe som är den färgen jag har valt att ha på dessa bilder. Så snygg färg!

Nu kan du vinna denna snygga och varma jacka från Tuxer genom att delta i min tävling på instagram HÄR eller så får du gärna använda min rabattkod som gäller på ALLT hos Tuxer även rea. Koden är Lotta25 och ger 25% på allt. Går ej att kombinera med andra rabattkoder.

Ni brukar se mig i Tuxers kläder ofta, älskar deras snygga fritidsbyxor, jackor skjortor mm och den snygga mössan som jag har på dessa bilder. Tuxer har kläder både för dam, herr och barn.

Ha en fin dag 🍂

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Vinn en Denya från Tuxer”

  1. Åh vilken mysig jacka, hade passat perfekt på mina hundpromenader då jag saknar en som går ner över baken. Men, kan jag tävla om jag inte har instagram?
    Kramis

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *