Frisören och jobba halvtid

Innehåller annonslänkar

Den här veckan blir lite prövning för mig för jag ska jobba halvtid på Sandströms. Jag har inte jobbat så mycket utanför mitt företag på 15 år men nu så ska jag pröva det i två veckor, men sedan blir det som vanligt igen. Mina blogginlägg kommer som vanligt så det är ingen skillnad det.

Jag älskar mitt nya jobb så idag ska jag nog vara på herr och kanske skylta lite nytt som jag tror det behövs. I helgen åker jag på hotell och spa med alla på jobbet så det ska bli så kul. Det gäller för mig att ta en dag i taget nu och på jobbet släpper jag telefon och dator med mitt företag och det blir också vila på ett annat sätt. Jag har en sådan skön känsla i kroppen nu , ett lugn och å har jag så mycket omkring mig som ger energi. Jag sover toppen osv.

Imorgon blir det frissan och en ny frisyr. Nu är jag lite trött på det här raka så jag ska klippa upp och klippa av en del och fixa höstnaglar till helgens fest. Sedan skulle jag vilja hjälp av er med smink. Jag har Bareminerals nu och det är toppen men dyrt, jag funderar att byta till Caia men svårt att veta med färger. Hickarp har två fina produkter som jag också kikat på. Min dotter brukar vara den jag får tips av mest.

Nu ska jag käka lite frukost och sedan åka och jobba. Ikväll kommer det ett fint erbjudande en tävling så kika in då.

Kram Lotta

Min blus finns här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Frisören och jobba halvtid”

  1. Bare minerals är outstanding tycker jag. Luftigt, rena produkter och riktig kvalite rakt igenom. Svårslaget 🙋‍♀️😍

  2. Hej,
    Hittade din blogg i helgen och oj så fina bilder och trevliga inlägg🙏🏻🌸
    När det gäller smink så använder jag IDUN sedan i våras och är så nöjd både med ansiktskrämer och smink.
    Ha en fin dag,
    /Karina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *