Bamses matkasse

 
 
 
 
Att hämta Bamses matkasse från Citygross var riktigt spännande för oss för det har vi aldrig gjort innan, vi bor ganska långt ut på landet och det har känts som man måste anpassa sig till en viss tid att hämta det. Numera finns en Citygross på vägen hem från min mans jobb och den här kassen har verkligen fått oss att tänka om.
 
 
 
 
Philip fick uppdraget att laga en middag i samarbete med Bamses matkasse. Han är duktig i köket och fixar allt själv. Matlagning är ett stort intresse för honom och han är lite kräsen så det var lite spännande att se vad han tyckte.
 
 
Med i kassen låg recept och meny klart och det fanns även med en liten present. Varorna var fräscha och allt kändes planerat och bra. Philip valde att laga laxbiffar. 
 
 
 
Recepten var enkla att följa och en del av varorna var förbereda för att det ska gå lite fortare. Väldigt smidigt men behöll ändå smaken. Det man får tänka på är att ha kryddor osv hemma för det ingår inte. 
 
Philip tyckte det var kul att laga och jag kunde passa på att duka fint istället. Mysigt att man kan göra det tillsammans. 
 
 
 
Maten var väldigt god och allt gick åt. Det var inte snålt utan ganska väl tilltaget. Middagen passade även bra för oss vuxna. Tallriken ni ser är det som Philip åt upp själv. 
 
Framförallt var det roligt med detta samarbete att man får nya idéer till recept. Matlagningen blir väldigt enformig annars , så en matkasse från Citygross kommer vi absolut prova igen. Det finns ju många olika kassar att prova  och vi fick en positiv upplevelse av denna kassen. 
 
 
 
Bamses matkasse hittar du HÄR 
 
 (Inlägg i samarbete med Citygross)
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Bamses matkasse”

  1. Hej! Jag hittade precis till din blogg när jag googlade efter renoveringsbloggar. Älskar dina underlägg på bilderna här, vart är dem ifrån? Har du tid får du gärna maila mig!
    Önskar dig och familjen allt gott! Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *