Första stoppet Zetas trädgård

 
Dagen innan funderade vi på om vi skulle hinna med att stanna på Zeta som precis julskyltat sin butik. Min man sa, att det tycker jag vi gör. Det är ju det du helst vill se och då är det viktigt. Han var också intresserad av att se det. Vi var inte inbjudna på morgonen som många andra var utan vi kom lagom till öppning.
 
 
 
Där inne fanns många blogg och instagramtjejer som jag borde känt igen, men jag visste inte det var de så jag hälsade bara på Sussie från Gotland. 
 
 
Zeta bjöd som vanligt på fantastisk inspiration. Nu är jag lite mer sugen på att börja julpynta. Vi hade en båt att passa så vi stannade inte så länge och ingen shopping. 
 
Mer bilder från Stockholm får det bli lite senare ikväll.
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Första stoppet Zetas trädgård”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *