Man måste träna hjärnan varje dag

Nu ska jag och mina blåa naglar åka på keramik och sedan en tur till sonen och hälsa på. Inatt har jag sovit så himla bra och det gör så stor skillnad och igår började jag också med meditation. Gud vad skönt. Ja det känns ju att man kommit i klimakteriet om man säger så men jag ska försöka att inte ta östrogen. Jag äter inga mediciner eller piller och i det stora hela mår jag väldigt bra. Tänkte börja med växttillskott som jag hört kan hjälpa mot vallningar.

Jag har många roliga möten med vänner denna veckan, både på torsdag och fredag och så längtar jag till mitt jobb som jag inte varit på länge. I helgen har jag också bli lite firad så mycket kul händer.

Den mysiga tröjan finns här

Livet känns ofta som ett pendlande mellan att få längta och ta hand om det som finns i nuet. Man brukar säga att det man tänker växer. Om man kan se det fina i allt det vardagliga och enkla så växer den känslan ännu mer och en mer nöjd känsla över livet och tacksamhet infinner sig. Man måste träna hjärnan varje dag om man vill vara på ett bra ställe i livet.

Jag längtar verkligen att snön ska smälta men jag använder tiden att träffa människor jag tycker om. När våren kommer och trädgårdslivet kommer vill jag mer och mer bara vara hemma.

Gör dig en bra dag 🌸 och massa kramar på alla ❣️ dag

Kram Lotta

Riktigt fina och härliga kuddar här och här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Man måste träna hjärnan varje dag”

 1. Vill ge dig en kram på Alla hjärtans dag och tacka för en riktigt mysig och givande blogg.
  Idag har jag frossat i dahliaknölar som ska ner i lådor som min man håller på att bygga. Funderar om man kan ha bokashi i där. Vi är lite nya på det, men jag undrar om du har lite tips?
  Ha en fin dag.

  1. Hej, gulle dig och kram tillbaka. Du kan absolut ha bokashi i jorden. Dahlia gillar jord med mycket näring så de blommor hela sommaren. Lycka till. Kram Lotta 💕💕💕

 2. Så fint och tänkvärda ord! Tack för dom 💕. Ska ta dom med mig varje dag 🤗
  Varit sjukskriven sen början på januari nu, hjärnan slutade fungera..
  Läser ofta här inne och tycker så mycket om bloggen
  Kram 🥰

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *