Jag är 50 år och har drömmar

Jag är så oerhört glad att jag får fortsätta med mina keramikkurser för nu börjar det släppa lite mer och igår gick det ganska bra att dreja. När man börjar med keramik så lär man sig att det finns många olika tekniker för att skapa. Min keramiklärare tex hon ringlar bara sina konstverk.

Jag försöker att inte döma mig själv utan låter mig får vara som jag är. Jag är en ganska spretig person som gillar när det går snabbt. Har svårt med finlir men gör mina grejer och när man kommer hem med dem så blir det ju bra. Som dessa små eklöv som jag satt upp i ett ris.

Jag tänker nu att ett fat som ett stort löv skulle vara jättefint att göra. Ja det finns så många saker och den här gången sa min keramiklärare du kanske kommer skaffa en ugn fram över.

Varje gång jag är där på keramiken så kommer en framtidsdröm att ha en egen liten verkstad. Just nu känns det bra att bara ha det som en dröm. Jag är 50 år och har drömmar och det är precis som det ska vara. Pirr för nya saker mitt i livet.

Jag älskar mitt nya bord från Gryts handelsträdgård men vi behöver slipa det och behandla det så det står emot vatten. Vi satte ner de här stolarna nu istället och det blir rymligt och bra men jag har bara 3 stycken extra.

Idag har jag stått i växthuset och fixat vårlök till alla borden, kommer mer tips om det framöver. I en av krukorna jag gjort själv blev det vita pärlhyacint.

Jag håller på i keramiken nu och ser om jag kan göra sådana här små kaninhuvud. Tänkte också att jag skulle vilja göra någon sådan här äggskal man kan ha blomma i. Jag har så många idéer och vill hinna så mycket.

Ikväll kommer min vän Jenny och hennes man så nu ska jag fixa ordning lite här. Det ska bli så kul.

Fin i vår , blus här och här och klänning här

Allt gott 🌺

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *