Dreja hemma och paket

Å vad jag blev firad i år, Kalle hade ju köpt den här fina drejskivan som jag nu ska kunna leka med. För den som håller på med drejning så är det här en väldigt lätt, billig och enkel maskin men för mig handlar det om att lära mig och se om det här någonting jag vill syssla med i framtiden.

Jag drömmer redan nu om att ha en liten lokal här hemma så jag kan bränna osv men i dagsläget kan jag nästan ingenting. Precis som när jag började med fotograferingen så måste jag få utforska och prova. Så nu ska jag leka!

Av mina barn fick jag massor av roliga saker som Elin hade hittat på lite olika ställen. Ja hon vet ju vad jag gillar. De där små vaserna kommer bli jättefina tillsammans i vår med vårblommor i.

Nu ska jag gå ut och jobba i trädgården lite, det är kallt men om man jobbar med kroppen blir man varm.

Ha en fin dag

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Dreja hemma och paket”

  1. Men oh grattis vad kul! Jag gick några keramikkurser för ett par år sen o blev helt fast. Har egen brännugn o liten drejskiva som din typ, men bygger mest för hand. Håller kurser kvällar hemma i mitt orangeri. Följde dej slaviskt för många år sen. Kul hitta tillbaka Lotta! Kram Lina fd Cestlavie
    @carolina.konst

  2. Så roligt det ska bli att få följa din ”keramikresa”. Jag älskar keramik och köper en hel del på marknader osv. Här runt i umeå där jag bor har vi många duktiga keramiker som jag gärna handlar av. Lycka till!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *