Vår i rabatterna

Jag längtar så mycket efter att börja jobba i trädgården igen och i helgen ska vi vara hemma och pyssla utomhus igen. Vi har ris som vi ska elda och ved som vi ska ta hand om och så den stora högen makadam som jag kan hålla på med. Det ger mig massa pirr att få skapa.

Jag satte inte lika mycket tulpaner i höstas så vi får se hur mycket som kommer i år, jag köpte en del blommor på rean men jag skulle vilja ha mer i gräsmattan som växer vilt.

Sedan får man ju tänka att här fanns ingenting när vi flyttade hit för 3 år sedan och det har ju ändå hänt mycket.

Mina lökar köper jag hos Zeta trädgård, Eurobulb och Dutch Grown och Bulbs. Det bästa är ju om man hittar lökar på slutet av hösten på rean så kan man sätta ner dem innan snön kommer. (Lökar sätter man på hösten)

Jag hoppas det blir sol i helgen så blir det extra härligt och så grilla lite. Jag har önskat souvlaki och tzatziki, längtar efter grilla ute.

Vill du ha tips på lite snygga vårkläder så tipsar jag idag om sneakers här, vårjacka här och tröja här

Ha en fin dag 🌺

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Vår i rabatterna”

  1. Har ni inga djur som äter upp era växter? Jag upplever att rådjur äter upp det mesta uppe ifrån, och mullvadar förstör mycket under ifrån. Slipper ni sådana besök, eller har du några bra tips på hur man gör för att skydda det man sår och planterar?

  2. Du har en fantastisk trädgård och är så bra på att skapa fint omkring dig. Skulle önska inlägg där du visar steg för steg hur du gör när du tar dig an olika trädgårdsprojekt. Tex när du anlägger en rabatt, hur du tänker när du väljer växter eller hur du tänker för att få ihop helheten i trädgården. Vi är nog många som längtar tills det är dags att gå och påta 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *