Vårlök ska ner i kruka

Jag sitter och funderar på vad jag ska göra på keramiken imorgon. Vet att jag har lite saker kvar från förra kursen som jag behöver sätta färg på. Ibland behöver jag lite inspiration sedan börjar idéerna spruta. Jag ska också ta reda på om man kan köpa färg i mindre portioner för de färger vi har på kursen är ganska begränsande.

Jag har köpt mig lite vårlök som ska placeras ut i krukor här hemma lite överallt. Då känns det genast mycket mysigare.

Den här veckan ägnar jag mycket tid åt vänner och jobbar på kvällarna. Då är det skönt när man kan styra sin tid och lägga upp det som man vill.

Kopp och tekokare här

Nu är det dags för en hundpromenad och sedan fortsätta fixa vid datorn.

Ta hand om er ❣️

Kram Lotta

Ellos har erbjudande nu 25% rabatt på ett köp HÄR

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *