Meditation och skor till jobbet

Jag har saknat ett par snyggskor på jobbet som är sköna att gå i en hel dag. Det finns ju några märken som är bra för fötterna och det här ger en skön stötdämpning. Så dessa får flytta till mitt jobb i klädaffären på lördag när jag jobbar. Jag har egentligen st 36 och dessa tillverkas inte i den storleken men jag har köpt ett par 37 och så lagt i en scholl sula så då blev de perfekt. Skorna var snygga både till byxa och kjol så jag blev väldigt nöjd. Finns här.

Idag kommer en av mina närmsta vänner, vi ska äta lite gott på café, promenera och fika så det blir en mysig dag. Senare idag ska jag också börja meditera. Jag har tänkt på det så länge och försöka lägga in tid till det med alltid tänkt att man måste sitta i någon slags ställning på golvet. Men nej det behöver man såklart inte. En kudde under knäna och så ligga i sängen och lyssna. Jag har ju börjat med simning/vattengympa/gym när det passar och nu också få in meditation. Sedan har jag täkt upp de flesta bitarna jag saknat. Ja kosten skulle jag kunna tänka på mer , men svårt i klimakteriet.

Nu gör vi oss en bra dag 💕

Kram Lotta

Andra fina skor här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *