Fritidshus vid vatten, 5 år

Om några månader har vi ägt den här huset i 5 år. Kan ni förstå så fort livet går. Hittade några bilder från maj när vi precis kommit hit och hur trädgården såg ut då. Här har vi börjat såga ner sly mm

Jag minns den pirriga känslan när vi packade bilen och skulle åka hit, hur jag fick ett lugn här och inte längtade hem. Hur kroppen kändes och axlarna sänktes, min själ fick vila och det glittrande vattnet fyllde mig med så mycket glädje. Jag minns också hur det dåliga samvetet kom att vilja stanna, att känna att man inte räckte till, att inte orka längre. Hur min utmattning kom smygande och blev värre och värre. Elin var frisk från leukemin men jag började känna mig väldigt trött och sjuk.

Livet är på ett helt annat sätt nu. Strävan är mindre, känslan av att duga och räcka till närvarande, tiden finns och jag är på en helt annat plats i livet nu. Jag har fått tillbaka min energi igen, den är inte som förr men jag kan fylla mitt liv med roliga saker och känna att jag räcker till både för min familj och för andra. Alla tårtbitarna har sin plats och jag är mycket mer nöjd för småsaker.

Livet bjuder på så mycket men att skala ner på allt har varit det bästa för oss. Nu är jag närvarande igen och kan vara den vän, fru och mamma som jag tycker om att vara även om jag inte kan vara lika galen som förr men det orkar jag inte heller 🙂

Idag har jag blivit bjuden på lunch till mamma och bonuspappa, jag ska till min revisor och lämna bokföring och till min bästa vän och promenera och prata livet.

Stolarna som jag kikade på blir för stora i växthuset men väldigt snygga. Jag funderar på lamporna Marko eller Carbo som jag såg en annan tjej hade satt upp i växthus och nu hade man 300 kr i rabatt. I Mjölby finns Mio så jag tar kanske en sväng dit. Jag vill handla lite vårlökar också, älskar att ha blommor på bordet.

Nu ska jag ta mig iväg, har paket från Cellbes att hämta på vägen ska ni få lite klädtips framöver

Ha en fin dag 🌺

Kram Lotta

Ellos nya utesortiment HÄR

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Fritidshus vid vatten, 5 år”

  1. Tack för en inspirerande blogg! Du har så rätt, i det lilla kan man finna det stora! Bor också i skogen, det är min plats på jorden!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *