Målning och studentfirande

Vilken fin sommardag vi hade igår, jag var hos frissan först och klippte topparna och la i lite färg. Skönt att håret mår bra och känns tjockt. I perioder i mitt liv har jag tappat mycket hår.

Det blev på med hatt och korttbyxor och ställa sig och måla. Jag har ju bara visat målarbilder på instagram och alla ni läser ju inte på båda ställena. Jag har målat 10 sektioner nu 2 meters och har många kvar.

Det blir mer mysigt med flaggstång och staket så behöver det inte kännas som att bilarna åker i min trädgård utanför.

När jag var klar och kom in låg Pettson på tvätten så här. Han älskar nytvättat. Det luktar väldigt gott tycker både han och jag.

Min bonuspappa ringde och sa att jag måste läsa i Corren för det stod det om Mjölbyprofilerna. Jag bor inte i Mjölby kommun längre men det var ju roligt att de tog upp mig som en av dem.

På kvällen blev det grillade grillspett med sallad och tzatziki till. Vi lagar nästan alltid mat på kvällarna även om det är bara vi två. Plock kan vi äta som är enkelt och knäcke med ägg och räkor osv men annars i stort sett alltid lagad mat. Kalle grillar och gör en sallad så det går fort.

Idag ska vi på studentfest, det ska bli så kul. Jag tänkte ha klänning på mig, den här får det bli. Det var ett tag sedan jag var på någon tillställning med mycket folk och det känns roligt att man äntligen kan på lite festligheter och göra sig fin.

Ha en bra dag, nu blir det frukost med Kalle

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Målning och studentfirande”

 1. Vad fint det blir med staket och målning. Man har lite svårt att tro att det går en väg utanför men är kanske inte så mycket bilar som drar förbi.
  De där klänningarna är så fina, Johanna Toftby har verkligen fått till sin stil – tyvärr tror jag väl inte att jag själv passar i alla men de är som små smycken i designen. Ha så trevligt! kram Milla

  1. Anne-Charlotte

   Ja vi har en grusväg utanför vårt hus och det åker en del bilar så det känns skönt att få det lite inramat med staket. Kram Lotta 🌺🌸

 2. Hej Lotta! Kul att du visade bild på staketet för nu fick jag liksom ”kläm på” hur mkt du har att måla😉. Blir verkligen jättefint, både färgen och inramningen av er tomt. Det är så vackert där ni bor! Sån lycka att både vakna och somna i den fina naturen ni har kring er. Jag njuter av att se på dina vackra bilder från både huset och omgivningen!

  Ditt hår ser så friskt och tjockt ut. Jag har också tappat en del går senaste året och längtar efter att få tillbaka lite tjockare hår. Har läst någonstans att ricinolja kan hjälpa, kanske får prova det en dag.

  Tycker mkt om din blogg och följer dig varje dag. Finns lite av varje här precis så som livet är. Uppskattar också dina tips på alltifrån shopping till olika recept och heminredning.

  Känner mig lite orkeslös sedan en tid och får inte gjort det jag vill ha gjort. Har helt enkelt inte mått på topp och då blir allting lite motigt. Försöker ta lite i taget men längtar att få till helheten så att jag mår bra och kan ha det trivsamt både i trädgården och vårt hem. Ska bl a försöka bli bättre på att rensa, för oj så mkt saker vi samlat på oss😯! Behöver också lära mig stanna upp och ”bara vara” mer än jag gör idag. Är iaf lyckligt lottad med underbar make och 2 härliga ungdomar💕
  Ha det gott!

  1. Anne-Charlotte

   Hej Birgitta. Livet ger och tar och vissa dagar är vi inte på topp. Rensa är något som jag gjort mycket senaste åren och det har verkligen varit skönt att bli av med lite saker. Kram Lotta ❣️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *