Lyse i träden

God förmiddag vänner här inne. Jag brukar fundera på vilka ni är. Ni har varit med så länge en del av er 😊 Vet ni att vi firar 14 år snart här inne. I juli har bloggen funnits i 14 år, det är ju helt galet.

Idag får vi vatten igen här hemma och jag längtar ihjäl mig efter det. Vi har varit utan mycket vatten i en månad nu. Jo vi har haft lite när de fyllt på tanken med en stor tunna men duscha hemma längtar jag verkligen efter. Jag är en sådan som gillar duscha ofta.

Jag ska snygga till mig lite här sedan blir det längre promenad med hunden, jag behöver handla om jag hinner ska jag också måla lite staket. Det blir målning lite varje dag då och då när jag orkar och hinner.

Det har varit väldigt fint här på kvällarna med tulpaner och lyset som vi skaffat oss. Finns liknande spotligt här.

Den här slingan gör mycket som vi har i lilla äppleträdet. Hos Mio har de också fått in nya fina solcellslampor här som är fina att hänga upp i träden. Lampor gör en himla stor skillnad.

Hoppas ni får en fin dag. Dags att sätta fart igen nu då efter en förmiddag vid datorn.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Lyse i träden”

 1. Har det alltid varit ont om vatten hos er eller är det något som har hänt plötsligt?
  Förstår att du längtar!

  1. Anne-Charlotte

   Hej

   Vi hade problem med källan för 2 år sedan men nu har vi borrat en ny med grannarna så nu blir det jättebra. Kram Lotta

 2. Inga-Lill Gustafson

  Hej Lotta! Med stort nöje läser jag din blogg.Älskar att följa dina dagar i både stort o smått.Vilket underbart ställe ni har vid vattnet,erat tidigare boende var ju sagoligt vackert,och lika sagoligt har ni fått i erat nya mysiga boendet.Grattis till det.Ville bara tala om att jag gamla människa är en stor fan av få dela dina dagar! Tack all lycka till dig och din familj.

  1. Anne-Charlotte

   Hej

   Vad glad jag blir att du skrivet några rader och att du följer min blogg. Tack så mycket. Kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *