Kläder för en aktiv livsstil

Reklam TUXER

Kommer ni ihåg att jag visade ett par fritidsbyxor en jacka från Tuxer i gult som jag blev väldigt förtjust i ? Byxorna är grymt sköna. Den här gången får ni se några andra plagg som passar bra både på golfrundan som en vända i trädgården.

Kjol HÄR

Tuxer säljer en kjol som heter Hollie som har en innebyxa som är så fantastiskt skönt och för oss som lätt kan få lårskav. Ja den är verkligen toppen och uppskattad av många. Innerbyxan i kjolen gör att skavet inte känns av lika lätt. Jag kan varmt rekommendera den kjolen. Jag har ägt en kjol från Tuxer sedan tidigare och det var en välanvänd kjol.

Kortbyxor HÄR och väst HÄR

De har också ett par kortbyxor i samma sköna material. Både shortsen och kjolen är justerbar i midjan med kardborreband och två av populäraste produkterna i sortimentet. Sköna plagg som är uppskattade av många. Perfekta kläder för dig med en aktiv livsstil. Västen har jag använt många gånger och perfekt nu när man inte vill ha en tjock jacka.

På mitt instagram kör vi just nu en tävling där du kan vinna en egen kjol. Tuxer tävlar ut 3 st kjolar så ta chansen och vinn denna populära kjolen Hollie med innerbyxa. Du hittar mitt instagram HÄR

Du får nu 25% rabatt på hela sortimentet med koden sommar

(tom. den 21 juni)

Ha en fin dag

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *