Maj två år senare

Igår var jag ute många timmar i trädgården och det var så skönt. Jag gillar lite extra den här tiden fram till juli innan värmen kommer för då brukar jag tappa fart och energi. Jag tänkte vi skulle kika på maj 2019 när vi köpte huset och maj 2022

Den har dagen minns jag lite extra för då var första helgen som vi bara kunde vara här och börja rensa sly. Jag minns jag satt på berget och grät av lycka över att få sitta vid min egen sjö och titta på min brygga som varit en lång dröm.

Gräsmattan här har ju varit ganska gropig så det är någonting som jag lagt mycket tid och energi på, att skapa en bra grund så att vi kunde klippa gräset. Kalle har ju hjälpt mig lite grann men det är jag som kört alla skottkärror, grävt, lagt sten osv

I år ska jag köpa mig ett till jordlass och lägga på lite mer jord på sina ställen och så lite mer gräs, men nu känns det som vi fått ordning på grunden.

Jag har massor av lökar att se fram emot i vår och det är så härligt att få längta efter.

Det har ju blivit en del nya rabatter som jag ska ge lite mer kärlek med ny jord, kompost och näring.

Den här trädgården ska inte vara som den vi hade innan, utan mer yvig. Jag kommer inte lägga lika mycket tid på att trimma osv utan jag sticker mer ner lite blommor och växter så får det komma lite här och där.

Nu ska jag fart att städa här och sedan dreja och så ut igen. Jag mår så mycket bättre när jag är utomhus.

Ha en fin dag

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Maj två år senare”

 1. Nu älskar man att titta på bilder av sommaren…Att se bakåt är också ett sätt att se framåt!
  Och de ljusare- och soligare tiderna är ju på ingång.

 2. Åh vilka härliga bilder och vad mycket ni fixat och hunnit med. Vi har också en väldigt gropig gräsmatta hemma hos oss som behöver snyggas till. Hur har du jobbat med er? Kram och tack för bästa bloggen. 🙂

  1. Hej

   Vi har köpt makadam som är sten och sand som jag fyller hålorna med och sedan har jag lagt på jord och sått frön. Lycka till 🪴
   Kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *