Det ekar tomt

Det ekar tomt i några blomkrukor här, tulpanerna hänger igen och jag behöver städa vilket inte är det roligaste jag vet. Idag ska jag försöka lägga på den där duken, fixa någon lök att sätta på bordet, ta in lite ris. Plocka undan alla småprylar som dräller osv.

Jag behöver dammsuga och torka golven men solen utomhus känns mer lockande. Måndagar är ofta min komma iordning dag med tvätt och göra fint här hemma men så vet ni som har djur att det blir snabbt skitigt på golven igen. Förr hade jag ju städerska men nu när vi bor så litet så har jag bestämt att jag hinner och orkar ta hand om hemmet själv.

I min korg här har jag väskor och i väskan som hänger på dörren har jag skärp, det gäller att trolla med förvaringen här i sovrummet.

Tänk att i maj har vi haft det här huset i 4 år, vi har ju saktat ner på farten mot förr men det har ju ändå hänt mycket. I vår ska vi börja bygga om trappen ner mot sjön så det blir altangolv och utekök, det blir ett roligt projekt.

Ha nu en fin dag

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Det ekar tomt”

 1. Härligt med lite vardagsbilder och inte bara fest och glam, som många väljer att visa upp. Det här med förvaring brottas ju alla med, och att hitta smarta snygga lösningar.
  Vi har rätt bra förvaring inomhus, men inte mycket till utegrejer. Alltid något…
  Glad alla hjärtans dag på dig!

  1. Tack fina Lena, ja här behövs massor av förvaring både ute och inne men vi får ta lite i taget 🥰🥰Kram Lotta

 2. Tack för din mycket trevliga blogg.
  Har följt dej i flera år o gillar blandningen av inlägg.
  Många tänkvärda ämnen har du delat med dej till oss läsare.

  Trevlig alla hjärtans dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *