Inreda hemmakontoret

Vårt lilla hemmakontor , tror inte jag har visat det här på bloggen. Det fattas knoppar och så någon tavla på väggen men annars klart och det är här mannen sitter och jobbar tre dagar i veckan och idag är det jag som sitter här.

Kontoret består av skåp från Metod Ikea och bänkskiva Ekbacken, vi är väldigt nöjda. Passar den lantliga stilen i rummet och ändå stilrent.

Det är mysigt att ha en liten kompis som ligger och tittar på en i gästsängen. Just nu är det kontor, gästrum och odling i detta rummet och så förvaring bakom sängen. Ja lite av allt.

I helgen kommer det gäster och bor här i gästrummet, då kommer min brors familj som brukar besöka oss på sportlovet. Det ska bli så mysigt med lite barn i huset. Idag är det en dag med lite ärenden och så ska jag baka bröd, har fikat på torsdag på kören så jag tänkte göra några frallor och då kommer även min vän Cecilia som jag ska bjuda på lite mat och fika.

Ha en skön och fin alla hjärtans dag 💗

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Inreda hemmakontoret”

  1. Hej,
    Vad heter er fina kontorsstol och vart har ni köpt den? Så svårt att hitta fina och bekväma stolar!

    1. Hej, kommer tyvärr inte ihåg vad sidan heter och kan inte rekommendera den heller då min man inte tycker den är skön 🙂
      Hälsningar Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *