Jag ska njuta av resan

Ibland väljer jag bort de här enkla vardagsbilderna för jag tänker det är tråkiga för er, men så märker jag själv att jag tycker ju om att följa andra där allting inte är stylat och perfekt. Där det finns människor som kan vara utan smink, som kan gå i stövlar och visa hela livet.

Här hemma njuter av alla stunder solen kommer fram, då gnistrar solen i isen och det blir lite som att sitta mot en vägg i en fjällstuga.

Ni vill ju se vad jag gör i trädgården och just nu försöker jag få ordning på den här marken som jag ska ha som köksträdgård. Det ska bli hallon, bärbuskar, kompost mer pallkragar. Vill kunna odla mer osv. Här vid stenen ska det bli rabatt.

Jag tycker om trädgårdar när det liknar lite cottage garden, det det inte är så perfekt utan lite mer vilt och yvigt. Det tar tid att komma dit och jag ska njuta av resan. Jag har lärt mig att det är själva skapandet som jag älskar mest, att vara på väg någonstans, att drömma , att jobba med kroppen osv.

Jag älskar sådana här högar för det ger mig så mycket glädje att ha något att göra, skapa projekt, bli skitig osv

Jag har jobbat med leran idag igen och jag älskar det! Precis den lycka jag kände när jag började blogga och fota känner jag för att hålla på med lera. Oj så mycket drömmar och pirr som det sätter igång.

Nu ska jag ut och greja och ha en skön dag. På med arbetskläder, mössa och stövlar så hoppas jag på lite grill och kunna elda lite i min tunna.

Ha en fin fin dag, tycker ni om sådana här vardagliga inlägg så tryck på tummen här nere så jag vet.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Jag ska njuta av resan”

  1. men så märker jag själv att jag tycker ju om att följa andra där allting inte är stylat och perfekt.

    Exakt så är det. Älskar det vardagliga som visar livet så som det är. 🙏

    Kram 😘

    1. Ja det blir ju lite mer på riktigt då känner jag och skapar heller inte en massa prestation att livet måste vara så perfekt hela tiden. Kram Lotta ❣️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *