Keramik till trädgården

Det är så härligt att vakna denna tiden. Pettson och Findus och jag går ut med kaffekoppen och så går vi runt och spanar och funderar på hur vi ska ha det. Det är meditativt med fågelsång, morgonsol och få tänka kreativa tankar.

Idag blir det keramik och jag hoppas att mina senaste alster varit i ugnen. Får jag lite tid över ska jag göra små odlingspinnar där jag skriva tex sallad osv och som jag kan ha till mina sådder. Sedan ska jag till barnen och måla pallkragar för de ska också odla nere i trädgården.

Ja nu är det snart sommarlov från både keramiken och kören men det sätter igång i höst igen.

När jag åker till Linköping försöker jag också alltid fixa lite ärenden , jag ska kolla efter någon sådan lampa till växthuset och så behöver jag lite vaxduk.

Jag funderar också på att lägga lite smink på ansiktet idag 🙂 då blir det ju nästan lite fest.

Ha en fin dag

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *