Att få skapa på olika sätt

Jag har haft en dag med ganska mycket hjärntrötthet, så jag sov en stund på eftermiddagen. Jag pysslar lite ute med lätta saker sedan sitter jag mycket och gör ingenting och så tackar jag nej till saker för då brukar spänningar, huvudvärk osv avta. Jag är mycket, mycket bättre nu än jag varit på de senaste fem åren men jag vill ändå dela sådana här dagar också. Jag får det ofta dagen efter keramiken, jag blir hjärntrött av tex dreja, jag spänner mig och koncentrerar mig troligtvis mycket då.

Jag har plockat fram ett av mina objektiv igen som är lite trasigt men funkar med skärpan om man ställer det manuellt. Det här objektivet använde jag mycket förr. Glädjen att fota är tillbaka och jag känner mig så glad när jag går i min trädgård.

Ikväll ska jag kika lite på Youtube och så läsa lite mer om hur man gör en egen keramikverkstad. Det är ju en dröm jag har i framtiden, att äga en ugn och kunna bränna sin egen keramik. Igår drejade jag min första skål som ska brännas och det är en sådan lycka att kunna skapa sin egen keramik. Det är ett livslångt lärande.

Jag var så vilsen där ett tag när jag var utmattad men nu har jag hittat mina intressen, mitt nya jobb osv och har så mycket framtidsdrömmar och pirr. Livet är sådan berg och dalbana.

Imorgon när vi kommer hem från begravningen ska Kalle snickra klart det sista på vår bod, så blir det målning av det vita och en strykning till på dörren så är det klart sedan. Jag skulle måla stolparna en dag men jag är en sådan kladdare så jag kan bara måla stora saker. Jag skulle vilja gräva lite jordgubbsland också men håller på att kväva gräset först för det är lättare att gräva då.

Vi hörs nog lite senare imorgon igen 🌺

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *