Helgen som gick

Vilken underbar helg vi haft. Vi har både varit på fest och hunnit göra ganska mycket här hemma och så har båda barnen varit här och Elins pojkvän. Det har hänt mycket och jag har haft energi och orkat mycket, men nu väntar två lugnare dagar i veckan igen innan det är keramik på onsdag.

Att dra upp rullgardinen till det här fina vädret gör en lycklig. Jag har så mycket projekt och grejer jag vill göra så jag känner mig lycklig av allt trädgårdsjobb. Äntligen får man pyssla med allt ute igen.

Altanen som vi skulle bygga om har fått vänta lite, det blev lite annat först som Kalle hjälper mig med. Som att bygga fler odlingslådor. Den här gången har vi valt lite tjockare plankor.

Det är magiskt tid nu, älskar när alla träden blommar.

Det ska bli två odlingslådor med en spalje nere i köksträdgården så det blir fint. Funderar på om jag ska sätta ros , clematis eller nåt annat. Vi får se. Jag kan säga en sak och göra en annan 🥰och så är det ju när man håller på i en process.

Vi dukade frukost på bryggan igår. Ljuvligt. Jag ska ut sedan igen när jag har jobbat en stund här vid datorn. Det ska målas kantlister, planteras om växter mm Imorgon ska det regna och det behövs verkligen.

Ha en skön och fin dag ☀️

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Helgen som gick”

  1. Viket fint ställe ni har. Mysigt att titta in på din blogg och inspireras. Nu fick det bli lita Spode porslin😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *