Fina grindar och knoppar

Jag ska ut och måla idag och vädret är från sina bästa sida. Rödfärgen runt stolparna ska målas, stolparna och så boden. Jag är så glad för mina hemmadagar när jag får landa och sedan kan gå in och jobba en stund eller sitta på trappen och jobba från telefonen.

Jag tycker knopparna blev jättefina. De är i varmgalvat stål och finns i två olika storlekar. Jag vet inte om de rostar med tiden men det blir fint det med.

Igår tog jag fram alla mina krukor som bott under altangolvet. Nu kan jag äntligen få plats med allt i växthuset på vintern, det ska bli underbart!

Några av mina tulpaner blommar i år också och i höst ska jag sätta mer pingstliljor och mindre tulpaner tror jag. Ja vi får se.

Igår bytte jag lakan och tvättade men inatt har jag vaknat och svettats så ikväll blir det att lägga på de här lakanen igen som jag älskar.

Inomhus händer inte så mycket, jag ska ge djuren mat och sedan ska jag vara ute hela dagen.

Igår när Kalle skulle åka och köpa virke till boden och odlingslådorna så köpte han även virke att bygga en tvättställning så idag har jag beställt fina konsoler till den lite lagom lantliga. Mer om det bygget framöver.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Fina grindar och knoppar”

  1. Ni bor så otroligt mysigt 😍
    Vi gjorde samma som er, sålde vår större motorbåt och sen köpte vi bara en liten roddbåt med separat elmotor till för korta små tripper till landstället. Funkar alldeles utmärkt 😊
    Ha en fortsatt fin vecka! 🌞

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *