Julmys hela helgen

Innehåller annonslänkar

Jag vaknade lite tidigare idag och ska ta mitt kaffe i lugn och ro. Bädda sängen, dammsuga ett varv och sedan är det julpyntat och klart här för advent.

Jag ska fota några bilder på julskyltningen och visa så får ni se vad vi pysslat med i veckan. 

När Elin kommer ikväll ska vi äta lite julgröt och skinkmacka och i helgen blir det bara mys. Sedan går vi in i december och då kommer jag inte jobba lika mycket och det ska bli skönt det med och jag behöver lite tid att landa och få vara här med er. Jag kan göra lite mer nu igen men jag behöver mer tid att landa också. Min hjärna är fortfarande väldigt känslig mot stress och jag behöver lite mindre intryck vissa dagar. Älskar ju gå här hemma och bara skrota omkring.

Jag har så mycket att visa er men häng gärna med mig på instagram för här blir det oftast bara ett inlägg om dagen. 

Ikväll ska Elin och jag ska ha så söta jultröjor i helgen. Jag satte upp sista julbelysningen igår så nu lyser det i alla granar men det stod att det skulle vara varm vit men jag skulle köpt golden här istället. Elin har sådana här små slingor överallt hemma hos sig och det är så fint. Ska skaffa fler sådana framöver. 

Ha en riktigt fin fredag

Kram Lotta

Fin juloutfit här , här och här 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Julmys hela helgen”

  1. Din blogg och Instagram är ju så himla mysiga❣️ Älskar att hänga här och får så mycket inspiration.
    Ha en fin helg 🤗

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *