Advent på Gryts handelsträdgård

Innehåller annonslänkar

Vi har haft en sådan skön och härlig helg. Elin kom i fredags och så var Kalle och Karl på andra saker vi var själva med glögg i växthuset och så gröt och skinkmacka.

Igår var vi på Gryts handelsträdgård som är vårt favoritställe och vi älskar hur fint de gör det och så finns det alltid exakt de blommor, kvistar och den inredningen som vi gillar. Jag åker hellre dit och handlar än åker till massa olika ställen. De är bäst helt enkelt.

Vi hittade så mycket fina saker och jag köpte många olika sorters bär/ kvistar , ljus, inredning, amaryllis osv

Vi hade våra fina jultröjor på oss.

Nu ska jag sitta och lata mig här hela kvällen och bara mysa med alla möjliga saker. Nu är jag ledig lite mer framöver och ska pyssla här hemma.

Imorgon ska jag nog göra fågelmat, fixa några julgrupper och så fota lite jobb osv Det har varit så kul att julskylta på Sandströms men nu behöver jag lite återhämtning.

Ikväll ska jag klicka hem lite fint till fåglarna. Jag älskar ju mata fåglar och pappa har byggt med mig ett fågelhus i 50 års present och så ska jag skaffa mig ett sådant här fint hus eller någor sådant här . Ska kika lite mer vad som finns.

Allt gott 🥰

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Advent på Gryts handelsträdgård”

  1. Gillar din blogg och läser varje dag… Har ofta följt dina tips t ex kläder från Tuxer, en jacka som jag är väldigt nöjd med. Men hur kan du tipsa om en fågelmatare för 789:- eller 689:-?? Är ju jättedyrt och finns jättefina på Biltema för 149:- och andra ställen.

    1. Hej

      Jag kan tipsa om allt jag gillar man behöver verkligen inte köpa eller titta på det som jag gör eller köper. Sedan kan jag visa och länka olika saker men köper inte allt ändå. Kram Lotta ❣️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *