En sådan skön dag

Innehåller annonslänkar

Jag har haft en sådan skön ledig dag här hemma. Kände att jag inte ville åka till stan på keramik idag utan bara vara hemma och komma ifatt lite. Keramiken är snart slut för det här året men jag fortsätter även nästa år i februari så skapandet kommer få fortsätta få tid hela nästa år.

Jag har pysslat med lite allt möjligt idag, slagit in julklappar, bäddat med jullakan i sängen, gjort en girlang både ute och inne osv. 

Nu ska jag sitta på ändan och fixa resten på listan som att betala räkningar. Sådana här dagar är så värdefulla och så är det mysigt när Kalle jobbar hemma så vi träffas mycket. Jag älskar att bara gå och skrota.

Ha nu en skön och fin kväll

Kram Lotta

 Mitt julporslin finns här och den gamla servisen finns här 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *