Jag ska börja flytta in snart

Innehåller annonslänkar

Jag vaknade lite tidigare idag för att ta min kaffekopp, tända ljus och få sitta här och skriva till er. Det känns fint 🤎. Pettson fick följa med husse till stan idag så det är tyst i huset. Jag har jobbat lite mer sista tiden på klädaffären men nu blir det som vanligt med ca 1-2 dagar i veckan och sedan vara här hos er på bloggen och instagram. Jag vet inte vilka ni alla är, men ni är som kära vänner där ute.

Jag längtar så nu att börja inreda mitt växthus. Vi har tänkt att lägga ett fint golv men det får bli nästa år, vi ska måla grunden och växthuset måste målas lite mer på lister osv men annars är det snart klart. Det ska dras el förstås och sedan allt roligt arbete som ska göras runt växthuset utomhus. Nu ska jag börja leta möbler. Jag vill ha gammalt blandat med någonting nytt osv.

Det är inte mycket som jag saknat från mitt förra hus men mitt orangeri älskade jag och nu får jag en sådan plats här vid sjön. Nu ska vi se till att laga kameran så vi kan fota sådana här mysiga bilder igen. Kalle och jag har också en önskan om att bygga en liten bod som går att hålla vinterisolerad med fönster så vi kan förvara växter osv med lite värme så det kan bli framöver också.

Att få stå i ett växthus och skapa och pyssla är så mycket glädje för mig så det ser jag verkligen fram emot. Det blir en plats att kunna sitta på om man är många och ska äta men främst en plats att kunna plantera, ha växter i och kunna få ha lite skitigt osv

Nu ska jag iväg och jobba idag igen och jag älskar det och nu får jag den sociala biten och få utvecklas så när jag är hemma sedan och jobbar och håller på med allt så är jag mycket mer nöjd, tacksam och tillfreds. Att ha båda delarna har varit så betydelsefullt för mig.

Nu önskar jag er en jättefin dag. Jag ska plocka ordning här i huset, sätta igång en tvätt och sedan till jobbet. Jag ska spana in lite ljusstakar och nyheter från Ernst deras nya lökvaser här är så fina och de runda ljusstakarna.

Imorgon är det keramik igen och jag längtar att se hur mina pumpor blev, det ska målas tomte och fler granar och jag ska dreja. Det får bli en sväng till Hemtex för lite småsaker Jag ska också åka förbi barnen en sväng om de är hemma sedan måste jag få vara hemma några dagar och gå och skräpa 🙂 Nu känner jag att det är tid för lite mer återhämtning igen.

Ta hand om er 🤎

Kram Lotta

Sötaste kläderna för julklappar finns här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

11 reaktioner på ”Jag ska börja flytta in snart”

  1. Så härligt att få höra om din vardag. Du verkar vara väldigt kreativ med keramiken, spännande att få se sedan. Jag gick en kurs, men inte längre. Men det var så roligt och vad mycket man kunde göra.
    Ha en fin vecka.

  2. Älskar din blogg och dina fina bilder.Ni har så fint och hemtrevligt.Din blogg är verkligen balsam för själen.Kram från Carina I Ystad.

    1. Det gör mig väldigt glad och vill att ni alla ska komma hit och få en stunds lugn och inspiration. Kram Lotta 🍂🤎

  3. Gleder meg så mye til å følge med deg når du skal møblere og ‘utvikle’ ditt veksthus♥️ Og det kjennes så fint at du bryr deg så mye om dine blogglesere, og vi setter så stor pris på deg🥰

  4. Investerade i en ny funktionsjacka idag, det blev en Tuxer. Tack vare dina tidigare tips om märket kollade jag lite extra noga, var ute efter en som inte var så lång och bylsig, och hittade modellen Sienna. Perfekt och 25% rabatt hos Cassels, jättenöjd! Önskar dej en fortsatt fin vecka!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *