Gransö spa och hotell

Innehåller annonslänkar

Tänk vad mycket kul livet bjuder på ! Jag är så glad att jag vågade skicka iväg de pappren på att söka jobb på Sandströms och nu får följa med att fira när Sandströms firar 100 år med samma ägare. Min fina jacka fick ut och lufta sig och väskorna som jag haft så länge nu.

Resan gick till Gransö Spa där vi både fick spa och bo över. Jag tog en lunch när vi kom fram för jag kom på att jag glömt att äta innan jag åkte.

Efter spat var det dags att gå på rummet och ta ett glas bubbel och fixa ordning sig för kvällen.

Det var så god mat och massor av kollegor att hälsa på och lära känna lite.

Jag var också mycket med min fina kollega Johanna som jag fått lära känna sedan i somras och har så roligt tillsammans med.

Maten var så god och en riktigt fin och god tårta bjöds det på.

Dessa två tillsammans med ägarna gör så mycket för företaget och jag är tacksam att ha en sådan bra chef. Efter middagen var det dans men då var Lotta trött och sa tack och godnatt för sedan ringde klockan kl 7 och det var dags för frukost.

Jag är så glad att jag orkar sådana här fester igen och kan vara med och att det fungerar igen. Jag har haft så kul!

Idag har jag och Kalle jobbat med växthuset och nu är alla stora rutor uppe. Nu ska vi bara sätta dit de små så kan jag börja flytta in.

Ha en fin kväll, nu ska jag beställa lite smink får bli det här

Kram Lotta

Min röda/svarta klänning här , superfin blus i större storlek här

Snygg tröja här , söt klänning här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *