Både regnar och snöar

Innehåller annonslänkar

Jag är på en sådan bra plats just nu men jag har lite mycket annat som att jobba så lite mindre tid för bloggen någon vecka till men sedan kommer jag jobba lite som vanligt igen. Jag har fredagspirr och det ska bli så kul att jobba idag och vi har så mycket fina kläder i butiken, rabatter om man är medlem.

Ute både regnar och snöar det så det är mysväder och vackert på samma gång med alla färger. Ikväll kommer Elin och hennes pojkvän och så lilla katten och jag sa ifrån om att jobba imorgon innan vi ska på fest på jobbet så jag ska packa och hinner vara med Elin en stund istället.

Kalle ska också och helg handla idag och får ta ett varv med dammsugaren innan han ska åka. Jag glömde min telefon på jobbet igår och det har både varit skönt och saknad. Men idag har jag satt på de här supersköna jeansen som jag inte kan visa för jag har ingen telefon att fota med 🙂 Sömmerskan på jobbet fick sy upp dem lite bara och den här blusen som även finns på jobbet. Ni gillar att bli tipsad om outfit.

Nu fångar vi dagen 🍂

Kram Lotta

Kolla in Pernilla Wahlgrens kollektion för Ellos här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Både regnar och snöar”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *