Jag har inte börjat ännu

jul , stuga

Ni längtar efter att jag ska börja julpynta så ni kan få lite inspiration. Vad kul! Ja det kommer snart. Jag börjar pynta till advent ungefär och ska bara åka till vårt lager för att hämta alla lådor med julpynt.

Nu börjar man bli sugen att sätta igång. Blommor ska jag börja köpa och så ta in ris för det luktar så gott och är ett enkelt pynt. Idag ska jag sitta här med bloggen och lägga alla inlägg i kategorier. Ett stort jobb som väntar och kommer ta lång tid, men ska bli så kul.

Ha en toppenfin dag

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Jag har inte börjat ännu”

  1. Måste kännas bra med nya bloggen! Väldigt skönt som besökare att slippa bläddra förbi all reklam för att se bilderna och slippa så uppstyckad text.

    1. Ja visst är det skönt. Reklam kommer förekomma för det är min enda lön, men jag vill sköta detta på ett snyggt sätt. Det där som blinkande var väldigt jobbigt att titta på. ❣
      Kram Lotta

      1. Reklam som du valt är inget som stör, det är ju saker man själv kan vara intresserad av. Förstår förstås att man behöver lön för att blogga. Men skönt slippa reklam för lite vadsomhelst, och framförallt alla småannonser mitt i textblocken!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *