Nu kör vi

nyblogg

Nu kära bloggläsare nu är vi här på den ”nya” bloggen ❣ och jag ska lära mig att lägga in inlägg här osv . Det här känns väldigt roligt att äntligen ligga på en egen domän där ingen annan bestämmer vad som ska publiceras osv Här är det vi tillsammans som ska trivas. Den reklam som kommer synas här har jag valt och ingen annan, den kan jag stå för.

Vi har fått med alla 5400 inlägg, 25000 bilder från mina 13 år men tyvärr har inte alla inlägg lagt sig i kategorier. Det gick tyvärr inte att ordna så jag måste sitta och gå igenom alla inlägg för att ni ska kunna hitta. Det kommer som sagt ta sin lilla tid men jag startar med det imorgon. Det kommer finnas en sökversion så man kan söka på bloggen så länge om det är något speciellt du letar efter.

Jag kommer också att utveckla bloggen lite mer framöver. Det ska bli lättare att hitta, bloggen ska kännas genuin och personlig men jag tar lite i taget. Nu hoppas jag att det här ska bli bra för oss alla.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

37 reaktioner på ”Nu kör vi”

    1. Vad roligt du tycker det, kategorier och arkiv ska bli ordning på senare. Här ska vi ha det mysigt. ❤

  1. Trevlig blogg och skönt med mindre reklam!
    Tycker dock det är lite svårt att läsa den rosa texten särskilt när den är liten som i arkivet t ex.

    1. Hej, arkivet ska göras om. Det kommer inte se ut som det gör nu så snart ska det bli bättre och lättare att hitta . Kram ❤

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *