Jag bestämde mig för att det finns en mening

 
Annonslänkar Mio, Indiska
jul, stuga, stugan
 

Jag är lite sugen på att åka och hämta mina julsaker som är på lagret. Fundera på vad som ska användas i detta huset. Ja som ni förstår har jag rensat ganska hårt, gett mycket till hjärta till hjärta. Elin ville ha lite stjärnor och Philip ska ju fira sin första jul i sin nya lägenhet så han kommer nog vilja pynta lite.

 
Mina barn ska bo i samma trappuppgång, då kan vi baka, laga mat och göra saker ihop ibland, sa Elin. Visst låter det mysigt? Ja så mysigt så mamma blir avundssjuk. Philip ska åka och titta på lägenheten idag och flyttar in till 1 december så snart ska vi hjälpa honom lite. Ni kan packa upp saker säger sonen och flyttastäda för det andra hjälper mina kompisar mig med. Det blir bra. Jag är så glad för min kontakt med barnen. 
 Vi har en grupp i familjen och vi skriver säkert till varandra 10 -20 gånger om dagen, ringer och hejar på varandra. Just det där med att peppa varandra när man gör roliga saker är så bra eller ge varandra lite kärlek om man har ont eller inte mår bra. Att finnas där. Att få känna att man ser varandra fast man inte alltid är nära. 
 
Jag vaknade imorse och bestämde mig för mitt mindset. Att inte må dåligt för att bloggen är så ful just nu, att inte må dåligt av att inte veta vad som kommer hända framöver. Att vädret är tråkigt och mörkt osv Jag bestämde mig för att det finns en mening, jag ska lära mig någonting av det här. Det som sker, sker och så får man ta det där efter. Jag är inte gud. Jag behöver inte täcka upp hela tiden för att kompensera. Jag behöver inte förklara allt osv. Det blir som det blir och det blir säkert bra det med.  
 
 Fina fårskill, tips HÄR 
 Liten lykta HÄR och stor lykta HÄR 
 
 
Nu kommer en kille hit och ska installera luftvärmepump på övervåningen också. När vi flyttade hit skaffade vi bara en på undervåningen, men vi vill kunna få kalluft på sommaren i sovrummen. 
 
Jag kanske ska baka någonting eller gå ut och plocka ordning i trädgården. 
 
Ha en toppenfin dag
 
Kram Lotta 
 
 
 
 Ljuskrona HÄR 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Jag bestämde mig för att det finns en mening”

 1. Hej fina,
  Wilma seglar här (projekt sunshine)
  Jag har nu bytt bloggplattform och jag är jättenöjd och det var inte en dag för sent att fixa flytten. Titta gärna in på sidan (om du inte hunnit det än). Och det fungerade med att få med bilderna och allt. Allt har kanske en mening…
  https://projektsunshine.se/
  Kram
  Helena

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *