Det bor en liten teaterapa i mig och så sången

Å det här blir en sådan härlig dag! Min bror och hans familj skulle kommit till oss i helgen men fick förhinder men nu åker jag till dom idag istället och myser. Ja ni vet när man är med barn då är det bara det som gäller. Leka dagen lång. Jag ska fixa lite lunch till bror och mig också.
Ni vet som följt mig här vet att jag jobbat på förskola i flera år. Jag utbildade mig lärare men trivdes sedan bättre i förskolan. Den där busiga Lotta som klädde ut sig och hade teater för barnen finns allt kvar. Det bor en liten teaterapa i mig och så sången som jag ibland tänker att jag ska utveckla på äldre dar. Jag älskar ju sjunga och det gör min bror och son med. J
Ha en toppenfin dag
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *