Ny blogg ska det bli

Det är ganska mycket tankar och saker som börjar falla på plats. Nu har vi bott här på heltid i 5 månader, hunnit landa osv . Barnen har sina hem och det har även ordnat sig för sonen när mina barn ska bli grannar.
Å vet ni en sak till. Jag har börjat att ta tag i det här med en ny blogg, utan all blinkande reklam. Nu jäklar ska jag bort här ifrån ( blogg.se) och slippa detta som jag inte ens tjänar en krona på. Ni kommer få all info om detta men min hemsida ska heta samma som nu bara att jag ska ligga på en egen domän. Jag vill att ni ska komma in här och det ska kännas mysigt, inte som det känns nu ( går man in på datorn så är det hemskt fult och störande). Det här är inte jag.
På min hemsida kommer även det finnas möjlighet att i framtiden utveckla andra saker som jag funderar på. Men som sagt den nya bloggen ska byggas upp så detta kommer ta lite tid och jag vill att mitt arkiv och allt som finns här ska med och att ni ska känna att det känns hemma.
Nej nu ska jag lata mig efter en dag utomhus återkommer imorgon eller senare ikväll
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

10 reaktioner på ”Ny blogg ska det bli”

  1. Så bra at du har fått god profesjonell hjelp! Å få hjelp til å forså seg selv gir muligheten til å gjøre bedre valg, og det tror jeg dere allerede er godt i gang med♥️
    Så flott å få høre om dine bloggplaner😊 Jeg er så glad for at du fortsetter å blogge; koser meg så mye med å komme innom her hver eneste dag

  2. Hej, Helena här på projektsunshine. Igår fick jag klart med en som ska hjälpa mig att byta bloggplattforn. Det känns gott och jag tror det blir väldigt bra. Tack för att du svarade på mejlet – det bidrog till att jag satte fart. Kram

  3. Tack för din fina blogg. När allt är klart skulle det vara super med ett (eller flera) inlägg om hur det gick till när du skapade nya bloggen. Gärna steg för steg om man får önska. Det har varit så många buggar på blogg.se sista månaderna att jag börjat ge upp och började också titta på att byta portal (liten privat blogg bara), men det verkade så HIMLA krångligt. Speciellt att få med sig arkivet från blogg.se.

  4. Heja heja Lotta!!🙌🙌 Världens mysigaste blogg har du och jag följer dig vart du än går😃 en riktigt mysig feelgood blogg har du. Passar alla mina egna intressen på pricken. Kram💞

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *