Titta på stjärnorna

Jag har haft en sådan härlig dag. Jag somnade tidigt igår för jag fick sådär jobbigt i huvudet och nästan huvudvärk. Jag tror det var massagen som satte igång det, jag har ju som sagt frozen shulder och massage triggar igång kroppen. Men jag har mindre värk idag så det blev bra ändå. Men vilket fall fick jag sova 9-10 timmar så idag vaknade jag pigg som en lärka.
Jag satte igång att måla det sista på altanen, det var inte så mycket så det gick snabbt .
Eftermiddagen kom det bud från Tesällskapet, så mycket mumsigt. Tips till er om man ni vill hitta gott te och godis. Jag har än så länge bara smakat dadelkaka kardemumma som var såååå god. Ser fram emot att prova te och choklad också.

På kvällen ville Kalle att vi skulle gå ut och sätta oss på bryggan, så vi satte oss i var sin fåtölj på bryggan och drack glögg. Väldigt mysigt att sitta där och titta på stjärnorna och prata livet.

Nästa helg har vi mycket kul bokat så denna helgen blir lugn. Vi ska pyssla hemma men det blir nog också promenad. Ut i naturen vill vi.
Ha det så bra
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *