En dag kan gå så fort fast man knappt gjort någonting

Mina dagar är så otroligt sköna just nu. Väldigt olikt mot det senaste åren på många sätt. Jag lägger tiden på att må bra och bli bra och det får ta tid. Det är väldigt konstigt för mig att en dag kan gå så fort fast man knappt gjort någonting. Men å andra sidan jobbar jag på att inte blicka bakåt, jag är här nu och omfamnar allt som händer nu och lever som livet är bäst just nu.
Idag blev det rehab och massage igen och det är lite jobbigt för min frozen shulder har börjat kännas av i andra armen också och har gjort en längre tid. Det är ganska vanligt att det kan bli så. Jag tar som sagt hjälp med allt och har koll på läget varje vecka.
För mig är det ett steg i rätt rikning att ta mig hit, träna tillsammans med massa människor och känna att jag är på gång. Känner mig så glad för det. Jag är på gång på många sätt och låter allting ha sin tid. Mitt enda mål just nu är att bara bli bättre och bra på alla sätt som går.
När jag kom hem blev det promenad Pettson och lunch, sedan hoppade i duschen. Älskar Rituals produkter och Kalle och jag kör dessa duschcremer. Så bra när man ska raka sig också.  Gul till mig och grön till Kalle.
Sedan blev det vila. Huvudet ”isar” när jag är borta och gjort någonting som krävs lite mentalt. För ett år sedan fick jag migrän men så farligt är det inte längre. Jag har sänkt tempot på allt så det brukar bli bra av att sova en sund och på kvällarna inte prestera utan bara lata sig. Att sitta och jobba vid datorn eller sitta och titta i telefon funkar inte sådana dagar, ja nästan inga kvällar så jag gör andra saker.
Jag har tagit fram alla tavlor igen. Kommer ingenstans med dessa för jag hade velat tapetsera i trappen och vardagsrummet först men det kommer vi inte prioritera förrän vi planerar glasveranda så nu ska jag sätta upp tavlor ändå.
Nu kommer Kalle hem från sin kurs så nu ska vi fika och dricka kaffe. Pettson går och väntar och gnäller och saknar sin husse. Han hörde hans röst när han ringde hem i telefonen.
Ha en fin kväll
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”En dag kan gå så fort fast man knappt gjort någonting”

 1. ☺️Det är väl underbart att dagen går fort ibland.
  Kanske borde du dra ner på alla dina projekt till bara ett i veckan så hjärnan får vila sig ordentligt mellan varven. Ett dygn räcker inte alltid till vila. Det tänker man inte alltid på.
  Hoppas axlarna blir bra snart.
  Ha en fin dag,

  1. Hej
   Jag har inga projekt mer än att skriva till er och fota kampanjer och det har jag dragit ner på och allt annat gör jag bara om jag vill. Så jag känner att jag får vila. Det jag gör har med min hälsa att göra, precis som jag skrivet ❤️ Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *