Jag älskar att börja på nya år

Jag tycker väldigt mycket om att starta nya år. När ett nytt år börjar brukar jag jag personligen fundera på vilka förändringar jag vill göra och vilka förändringar och önskningar Kalle och jag har tillsammans. Att vi tillsammans pratar ihop oss väldigt bra för då har man satt ett riktmärke som gör det lättare att navigera och kommunicera genom året. Man vet helt enkelt lite vad som gäller. Det är sånt vi gjort nu.

Vi har ju levt tillsammans i 30 år nu så vi känner ju varandra väldigt bra och vi har ju också ändrat oss mycket genom åren som gör att vi har andra behov nu än när barnen bodde hemma osv.

De sista åren har vi skalat ner så nu kan vi börja lägga till saker igen. Intressen, vad vi ska pyssla med här vid sjön osv. Att ha gemensamma drömmar är bra för förhållandet, sedan orkar man och vill inte gör exakt samma saker längre och det behöver inte gå så fort men det är då som det är så skönt att kunna ta hjälp och att veta att det är resan som det viktiga.

Idag har jag suttit och skrivet ner lite omkring de projekt vi har framöver, jag har skrivet lite vad jag vill lägga fokus på med i företaget och privat. Jag gör alltid det. Tex hälsa och träning är alltid viktigt men inte hur ofta jag ska röra på mig eller hur mycket eller långt jag ska gå/ springa utan bara att det är en viktig tårtbit för mig. Att lägga tid på min familj och vänner och att våga utveckla och vara nyfiken på nya saker. Att ha rutiner är väldigt bra när jobbar ensam hemma.

Jag känner mig väldigt nöjd med våra tankar inför året. Ni som läser här kommer ju få följa med och kika in på allt. Nu ska jag upp och bädda sängen, jag har nya sängkläder som ska på och så hämta paket med nya lamporna som jag ska leta skärmar till.

Ha det så bra

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Jag älskar att börja på nya år”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *