Jag åker till min gamla by

Innehåller annonslänkar

När bokföringen äntligen blev klar så åkte jag till min gamla by för att gå promenad med min bästis. Vi träffas oftast i Västra Harg och går och det känns mysigt att åka dit för jag älskar ju min gamla bygd. Det är också en skön känsla att åka hem sedan efter det. Här är hemma nu och jag känner att jag är mycket mer tillfreds med det. Jag älskar mitt nya hemma och jag trivs väldigt bra med allt runt omkring och bor i en sådan vacker bygd. Kinda är vackert.

Träningskläder här, magväska här

På återvinningen hittade jag en skål den här gången som man fick ta gratis, tyckte den var vacker och igår slog jag sönder en skål så då fick jag en ny. Jag vill ju börja dreja mina egna skålar men måste träna lite mer först.

Hemma hos oss är nästan allt porslin i vitt och blått. Två fyllda vitrinskåp i köket och så en del stora skålar under tvbordet. Hade jag köpt något mer porslin skulle det fått bli något sådant här men jag behöver ingenting mer just nu.

Ikväll är det myskväll, jag kollar Youtube, ska städa mailen, skriver till er och massa annat. Älskar dessa kvällar.

Ha det fint 🍂

Kram Lotta

Nyheter på Hemtex jag gillar servetter här , ljushållare här , tvål här

Kudde här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Jag åker till min gamla by”

  1. Hej! Tack för allt fint och bra du delar med dig av. 🙂 Är du nöjd med träningskläderna från Stronger? Är sugen på att köpa men aldrig testat märket.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *