Jobb i klädaffären och besök

Innehåller annonslänkar

Igår när jag svängde in på Ica så kändes det som en sådan varm känsla i magen. Ni minns när jag var sjuk och Ica var en hemsk plats, ett ställe där man kunde möta människor som ville en väl men som kände hon som är Fyra årstider och en dotter som fått cancer.

Jag är på en mycket bra plats i livet nu. Livet ger och tar och du som har det svårt just nu vill jag bara säga, det kommer bli bättre. Små steg framåt.

Idag ska jag jobba igen och det är alltid så kul. Jag älskar det där jobbet med att få skylta, ha arbetskamrater och träffa kunder.

Hit kommer mamma och bonuspappa och ska vara med Pettson och Findus och sedan när jag kommer hem ska vi äta kycklinggryta med kantareller och så egen glass med Marianne. Ikväll ska de sova över också. Hoppas solen lyser ikväll så kan vi sitta på bryggan.

Idag tipsar jag om klänningar från Object så fina . Finns här, här, här

Ha en fin dag 🤎

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Jobb i klädaffären och besök”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *