Utflyktsdag i Östergötland

Innehåller annonslänkar

Igår hade vi en sådan mysig utflyktsdag Elin och jag, älskar att göra sånt med Elin för hon gillar ju samma som mig och så blir vi trötta samtidigt 🙂

Jag startade dagen bland solrosor och plockade varsin bukett till oss där pengarna gick till Ukraina.

Hos Elin är mycket gult i köket så solrosor på köksbordet blev fint och så dricka kaffe ur hennes gula koppar.

Vi började våran tur i Sya där man varit en del eftersom vi bott i Västra harg tidigare. Majas loppis har inte öppet så ofta men nu var det Östgöta dagarna så vi tänkte att vi passar på.

Å hos majas loppis hade jag tipsat om för 13 år sedan också och det urklippet satt kvar där på väggen.

Jag köpte ett par tjusiga skor och en sockerkaksform och sedan for vi vidare ner i backen.

Där besökte vi Kaptenbostaden för första gången. Anna känner jag genom PAUS där jag gick förr och gjorde behandlingar och nu har öppnat en jättefin inredningsbutik.

Sedan var det dags för fika och lunch på Open new Doors Bahnhof som jag heller inte besökt men tänkt massor av gånger jag ska åka till.

På vägen hem blev det en tur till Boställets vedungsbageri , in på Mio mm och fixa lite andra ärenden.

På Mio fick man inte köpa ljusen längre som jag brukar tipsa om för rabattcheck så det var ju trist men kollade istället de här sovrumslamporna som jag pratat om tidigare. Men först ska växthuset inredas när det är klart. Skulle gärna kunna ha några sådana här stolar framöver, liknande vi har i köket och ett gammalt bord.

Nu har jag suttit en timme och svurit över att skrivaren inte fungerar när jag skulle göra bokföringen men skit samma nu ska jag göra någonting annat 🙂 Måla min vagn kanske.

Ha det fint 🤎

Kram Lotta

Min kjol är köpt här ( tror inte den finns längre )och väska och tröja här , sneakers här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Utflyktsdag i Östergötland”

  1. Vilken härlig tur ni fick, ser såå mysigt ut!
    Har inte hunnit läsa på ett tag o såg ditt inlägg om klimakteriebesvär. Hade själv jobbiga sådana, svettningar o vaknade mitt i natten utan att kunna somna om trots att jag var trött. Fick snabb o bra hjälp genom akupunktur. Är ett bra alternativ till plåster o hormoner.

  2. Men åh så mysiga smultronställen du visar upp! Ser ut att ha varit en riktigt härlig dag. Tid med ett barn i tagen är verkligen guld värt.
    Ha en fin vecka. 🤗

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *