Älskar hemmadagar med pyssel

Innehåller annonslänkar

Vi hade en sådan toppendag igår här hemma. Vädret gör ju mycket och vakna med solsken och vattnet som glittrar gör en glad. Vi jobbade med grunden till växthuset, ja Kalle gjorde och jag städade under golvet till altanen där vi har förvaring av krukor och möbler, jag målade min loppisvagn, klippte gräset , städade osv En riktigt skön dag hemma men vi hann mycket.

Idag blir det mysdag med dottern och jag ska visa er vad jag vi hittar på. Lite utflykt med lunch och fika och besöka lite mysiga ställen.

Elin och jag tycker ju om samma saker så det är roligt att göra saker med henne så får man lite dotter och mamma tid. Jag ska också in på Mio och utnyttja min rabattcheck och handla det här och det här och så in på Rusta som fått så mycket fint. Biltema också om vi hinner, behöver krokar att hänga redskap på😊 Bäst att passa på när man är i Linköping, åker nästan aldrig till Tornby längre.

Ha en fin och skön söndag 🌺

Kram Lotta

Höstnytt, kjol här, kappa här , supersnygg klänning här , den här var snygg också

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Älskar hemmadagar med pyssel”

  1. Oj så lika ni är 😃 Underbart att få dela sin tid och intressen med dottern, tycker jag av egen erfarenhet.
    Din blogg är så fin, med högt och lågt, att läsa och följa 😍

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *