Räkbåt och växthusbygge

Innehåller annonslänkar

Å vad jag känner mig glad idag! Igår åkte vi räkbåt med fina vänner som Kalle fick i 50 års present och det var så mysigt. Tänk att jag kan sitta sådär med massa prat och stim i en båt och kan köra bil sent på kvällen och orkar det igen. Det är sådan glädje. Men nu ska jag vara hemma med Kalle idag och vi ska bygga växthus.

Tröja här

Vi ska lägga putsa grunden idag eller jag kanske håller mig borta 🙂 och gräver ner röret för elen. Kalle kan vara lite Italienare så det brukar vara bra att han får hålla på lite själv för jag är lite mer yvig och inte lika noga.

Pettson kan vara med i trädgården nu utan koppel och det går bra. Om någon går eller springer på vägen vill han springa dit men bilar bryr han sig inte om.

Tröja här

Vi har sol idag. Det var så länge sedan jag fick känna solstrålar så nu ska vi fixa med frukost här så vi kan gå ut och sätta fart. Det finns en hel del att göra i trädgården och med växthuset och så har jag hittat en liten vagn på loppis som jag ska måla. Vi får se vad vi hinner med.

Ha en skön och fin dag 🌺

Kram Lotta

Tuffa höstkängor som jag beställt här

Fina höstkläder söt stickad klänning här , stickad klänning från Vila här, supernygg stickad tröja från Object här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Räkbåt och växthusbygge”

  1. Hej.Tänkte på det här med klimakteriet.Det finns böcker där du kan läsa om bra mat med naturligt hormon från växtriket.Det där eländet kan hålla på i många år och det gäller att klä sej rätt för att inte koka.❤❤❤

    1. Hjälpte mig mycket, åt mycket linser,sojabönor och linfrön. Bytte madrassen av plast till naturmaterial och använder bara kläder i naturmaterial. Så visst det du skriver hjälper mycket!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *