Gästrummet har fått blommor

Innehåller annonslänkar

Nu sitter jag här och väntar att Elin, pojkvännen och kattungen ska komma. Jag har blivit bortskämd med att de vill komma hit och sova och hälsa på ofta. De tycker det är avkoppling och såklart får de god mat osv men det hade vi fixat även om de inte hade kommit.

Jag brukar göra allt på helgerna som jag vill göra ändå även om de är här. Elin brukar hjälpa till i trädgården, Karl är ofta på sjön osv så hjälps vi åt med maten.

Överkast här

Att få vara med sina barn är en sådan glädje. Att Elin finns med oss och att allt gick bra efter hennes cancer tänker man såklart på ofta.

Philip har gått på semester idag och det är så skönt för honom och så har han hittat ett nytt jobb som han fick så för honom väntar nya utmaningar i augusti. Han kommer nog bo här lite med i sommar när han är ledig.

Jag måste visa min riddarsporre som är helt underbar just nu. Jag satte denna när vi flyttade hit och jag gjorde rabatten utanför.

Idag slutade jag kl 14 och fixat ordning lite här och nu längtar jag ut i trädgården. Jag hoppas vi kan sitta ute ikväll och grilla. Nu har även Kalle kommit hem så nu ska jag ta fredag och önskar en riktigt skön kväll.

Kram Lotta

Min blus finns här och min kjol är köpt här

Annan snygg jeanskjol finns här och här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Gästrummet har fått blommor”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *