En lugn och skön dag

innehåller annonslänkar

Det blev en tur till jobbet idag, Karl ville handla och Elin ville kolla rean. Efteråt åkte vi och köpte glass sedan när vi kom hem blev jag så trött så jag tog och en timme och gick och la mig och sov.

tröja här, gammal kjol här, skor här , väska här (men slutsåld)

Jag känner att jag verkligen är på en helt annan plats än jag var på för några år sedan, så kravlös och skönt. Det är så tyst i mitt huvud nu, alla tankar är lugna och snälla och jag har en annan energi osv Att sova på dagen om jag vill är något som jag gör för jag tycker det är skönt och bara dagar när jag känner mig lite trött. För några år sedan hade jag aldrig sovit på dagen jag skulle aldrig velat gå ifrån för att sova men nu är det så vanligt och enkelt och inget konstigt alls.

Jag hade tänkt att grundolja min tvätttställning idag men det väntas regn så det var ingen ide om det ska hinna torka.

Ikväll har jag fixat mina odlingspinnar med lack. Jag ska göra fler i höst för dessa pinnar kan man ju ha år från år. Dessa är brända först i ugn på keramiken och sedan fick jag rekommendation från min keramiklärare att göra så här.

Nu har vi ätit middag och och jag ska ta med datorn upp till sängen och kolla lite youtube innan jag somnar. På kvällarna brukar vi lämna all disk osv och så tar jag det på morgonen när jag är pigg innan det blir frukost.

Ikväll vill jag tipsa om porslinet havspil som säljs i 4 pack , helt ljuvligt fint om man gillar min stil. Muggar här, tallrikar här, skålar här .

Ha det gott 🌺

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *