Dagarna går undan

Innehåller annonslänkar

Nu dag och nya möjligheter ❣️Livet går undan när man jobbar hela dagarna men det är så kul. Vi hade lite kvällsöppet igår och så köpte jag med kebab till Kalle och mig och kollade på allsång på Skansen. Jag var också ute en stund på kvällen och kollade på alla blommor, kvällarna är underbara.

Dessa bilder är från igår. Ni gillar ju titta på lite outfit. Ikväll kommer mamma och bonuspappa till Sandströms och kikar på kläder och sedan ska vi gå på allsång och ta med oss picknick så det ska bli så mysigt. En kollega till mig ska sjunga. Min kör har ledigt i sommar så jag får lyssna på musik istället.

Kjol gammal, blus här , skärp här

För mig som inte gillar sola, så smörjer jag benen med den här, det är toppen att man kan bli lite brun utan behöva ligga i solen.

Mina fötter får trampa på mycket nu så lite fotmask här ska jag ta och göra i helgen.

Lykta här

Imorgon är en ledig dag så då blir det frisören och fixa mina naglar oh så ta hand om trädgården, klippa gräs och allt annat som behöver göras. Elin , Karl och lilla katten My kommer i helgen så det blir mysigt. Är så glad att jag får träffa barnen och mina föräldrar.

Ha en toppenfin dag, nu blir det frukost med Kalle ☀️

Kram Lotta

Söta klänningar här, här och här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Dagarna går undan”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *