Gå och prata

Innehåller annonslänkar

Jag har varit ute och gått med min vän Helena, älskar våra samtal om livet i smått och stort. Att ha vänner som man både motionerar med och pratar livet med är verkligen livskvalité. Jag har också varit hos mamma och bonuspappa på lunch och det är så fint att kunna få träffa dem så ofta. Livet går så fort och man kan inte vänta på allt 💗

Handdukar

Men nu blir det jobb och jag måste sitta vid datorn några timmar och i veckan ska det fotas kampanjer. Kalle jobbar hemma idag så vi pratade om att komma ut en stund sedan men vi får se vad jag hinner.

Jag vill gärna få på mitt grus framöver för sedan vill man börja göra bäddar, ta hem jord, gjuta stenar osv Så mycket roligt väntar. Wieee så kul det ska bli.

Vi ska rita klart och skicka in mått mm och beställa bastuhus också. Vi är inte så snabba längre men vi har flera roliga saker på gång. Ni kanske tänker att det är inte lätt att hinna med allt osv men mitt jobb är ju bland annat att hålla på med saker och visa er så det ingår i min arbetstid att hålla på med projekt.

Jag har börjat ta fram lite påskpynt men hittar inte mina fina hängen i keramik. Jag har beställt lite fint från Hemtex som har halva priset på påsk nu, tex servetter här och ljus här . Jag pyntar inte så jättemycket men lite fint vill man ju ha. Påsken ska jag fira hos mamma med mina släktingar så det ska bli mysigt.

Ha det fint

Kram Lotta

Duka fint

Tallrik här
Tallrik här
Tallrik här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Gå och prata”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *