Påskris och ormhassel

Innehåller annonslänkar

Jag har sovit så bra sista tiden och vaknar pigg så det är jag så glad över. Ett tag var det som en sjö i sängen men mycket bättre nu och jag funderar på om det beror på att jag rör mig mycket mer nu igen. Tacksam för trädgårdsväder har startat igen, tänk när det börjar bli soliga dagar och mer knoppar sticker upp. Blir lycklig av av bara längtet!

På köksbordet gjorde jag en liten påskbukett eller vad man nu ska kalla det. Nejlikor är ju så bra i en bukett för de håller sig så länge. Jag ska nog plantera en ormhassel här framöver så jag har tillgång till så där vackra grenar i trädgården.

Idag vaknade jag tidigt och har hunnit plocka ordning här. Pettson och jag ska ut en sväng nu så ska han få sin frukost och sedan ska jag fota ett jobb.

Imorgon ska jag åka förbi trädgårdsbutiken för att köpa lite påsklijor mm, ska göra ordning lite på altanen så idag ska jag tömma krukor mm och fixa lite ordning där ute.

Mugg finns i vitt och svart här
kopp

Det får bli en kaffe först så man piggnar till. Jag brukar vara lite seg så här på morgonen.

Igår köpte jag mig en bra baddräkt här så jag kan börja simma framöver när jag har lite tid, finns även vattengympa inte så långt från mig. Det kan passa mig bättre än att gå på gymmet. Jag gillar mer att promenera och simma och huvudsaken att göra något tänker jag. Jag har svårt att komma igång att springa igen men nu rör jag mig ganska mycket igen och det känns bra.

Ha en jättefin dag 🌺

Kram Lotta

En fin vårblus jag beställt här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Påskris och ormhassel”

 1. Kanske en run-streak skulle passa dig? Minst 1 mile (1,6 km) varje dag eller max 20 min. 365 dagar är vad som krävs för en streak. Men man kan ju börja med 7 dagar, 1 månad, 100 dagar…. För mig var det sporrande med lite varje dag.

 2. Jag simmar regelbundet 2-3 ggr/vecka sedan i höstas och det gör så gott både för huvudet och kroppen😊
  Promenerar dom andra dagarna, tycker inte heller om att gå till gymet där det är mycket folk så jag är glad att jag hittat min motionsform.
  Vaknade tidigt (alldeles för tidigt) så jag har precis satt en deg ska överraska mannen med nybakade frallor.
  Ha en riktigt skön helg🌷
  Kram från Helene

  1. Anne-Charlotte

   Å vad mysigt med nybakat. Ja nu har jag tex tid imorgon när mannen ska iväg och jobba så då kan det nog bli att besöka simhallen. Tänkte att man måste testa, simmade mycket förr. Kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *