Lite grenar till påsk

Innehåller annonslänkar

Jag ska iväg på lite ärenden idag innan keramiken. Nu är det dags att pynta lite vår och påsk här hemma och köpa lite påskliljor mm. Jag ska se om jag kan hitta någon fin julros att plantera ner i nya rabatten som jag håller på att gräva ut. Måste köpa lite jord men har tänkt att beställa ett jordlass.

Jag beställde lite gula äggljus och blockljus, ja lite gult vill man ha. Det går åt mycket ljus här i huset. I hallen har vi väldigt mörkt så där på bänken skulle jag vilja ha gräs tror jag. Kanske hinner en tur till Rusta också som brukar ha mycket fint. Det går ju pynta med mycket som inget kostar som lite grenar osv En krans med björkris tex att hänga på dörren är ju fint och enkelt.

Ha en fin dag 🌼

Kram Lotta

Fin och enkel blus här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Lite grenar till påsk”

  1. Gillar din blogg och ditt sätt att skriva och inspirera.
    Fint när du skriver om ditt mående och att du inte alltid är på topp. Livet efter ungdomen på väg in i den andra hälften som är kvar är tuff och jobbig. Du gör oss kvinnor en stor tjänst att skriva om det. Inte jaga efter evig ungdom och lösningar på ett ”problem”. Får en känsla av att du vill hitta ett genuint och harmoniskt sätt att leva med din nya kropp och knopp.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *