Skaffa solceller

Reklam BIXIA

Vi har haft vår första riktiga vårdag här i veckan och det var så underbart. Det är sådana dagar man funderar på att sätta upp solceller. Vi har ju planerat det på vårt garage när det byggs. Vi skulle verkligen vilja kunna dra nytta av solens strålar mer än att bara värma sig i. Att installera solceller är ett smart drag för både din ekonomi och vår miljö.

Solceller är är nämligen det optimala för Sveriges nordliga klimat, men extra effektiva är de under de ljusa och långa sommarmånaderna. Beställer du redan idag hinner din investering bli verklighet redan till i sommar så att du kan dra nytta av solens strålar då de lyser som mest.

Köper du dina solceller via Bixia får du även ett förmånligt produktionsavtal. Det innebär att de köper in din överskottsel till ett högre pris än om du skulle sälja elen på egen hand.

Bixia erbjuder solceller tillsammans med deras solcellspartner 1KOMMA5°, som har gedigen kunskap och erfarenhet i branschen. De hjälper dig genom hela processen – från dina första funderingar, montering och installation, till självförsörjande elproducent – en trygg och smidig helhetslösning.

Om du installerar solceller kan du nyttja det gröna skatteavdraget som är en skattereduktion på kostnaden för både arbete och material. Från med 1 januari 2023 höjdes avdraget till 20 % vilket gör det än mer förmånligt att installera solceller just nu.

Intresseanmälan för solceller kan du göra HÄR Då kontaktar Bixia er och ger en gratis offert.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *